Szállás árak Kastély Fogadó

Kastély Fogadó

Címlap » Gyékényes » Gyékényesi szállások » Kastély Fogadó » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-7%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Tó mellett (közvetlen tóparti)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Őrzött parkoló, Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert, Gyermekjátszótér, Busz parkoló, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Rádió, Internet csatlakozás, Nemdohányzó szoba

Kastély Fogadó Gyékényes

A tóparti fogadónk Gyékényesen 2 csillagos zöldövezetben egy horgász- és fürdő tó partján található. A kikapcsolódni, nyaralni, pihenni vágyókat 11 összkomfortos kialakítású szobával várjuk. Továbbá állófogadások, munkavacsorák, baráti összejövetelek részére kifogástalan szolgáltatásokat nyújtunk.

Reméljük, ha minket választ, felejthetetlen és maradandó élményekben gazdagon fog majd ránk emlékezni.

Üzleti filozófiánk alapja, hogy elérhető áron, magyaros vendégszeretettel olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely a jövőben nem csak a mi jó hírnevünket és az üzleti sikereinket, hanem az ország jó hírnevét és presztisét is növelik majd. Célunk, hogy a gyékényesi tó és térsége a köztudatba kerüljön, hisz a környezete páratlan szépségű és igazi természeti csoda, melyhez földrajzi és biológiai kivételes adottságok is párosulnak.

Számtalan külföldi vendéget is fogadtunk már a világ számos részéről Ausztráliától Japánon át Amerikán és Délamerikán keresztül Angliáig. Ebben az Angolul és Németül is jól beszélő kollégáink is segítséget nyújtanak. De természetesen Magyarország különböző részeiből is voltak vendégeink és mind elégedetten távoztak, de van sok visszajáró vendégünk is. Mivel szállóvendégeink részére a szolgáltatásaink ingyenesek, így igazán korrekt és olcsó árakat tudtunk kialakítani.

Szolgáltatásaink igazán családbarátok!

Gyerekeknek, játszótér, zöld környezet, különböző sportolási lehetőségek, tűzrakó tér, horgászati lehetőségek....stb.

Éttermünkben,50 féle pizzán kívül, családi menüktől az étel különlegességekig minden meg található.

A strandunkon fagylaltozó, grillbár, pizza konyha...stb.

A tó igazi nagyvadas víz, vagyis a kapitális halak tanyája! Nem ritkák a 25 - 32 kg - s pontyok, amurok, csukák vagy éppen 50 - 70 kg - s harcsák.

Horgászoknak tudunk ingyenesen biztosítani csónakot, horgász stéget, de helyben a napijegyet is megvásárolhatják ( 2000 - Ft / nap ).

Búvárok igazi paradicsoma a tó! Komplexumunknál saját oktatópályán tanulhat, természetesen töltünk palackot is! Velünk együtt működő búvároktatóink az ország egyik legjobban képzett oktatói.

Nézze meg ön is a tó csodálatos élővilágát a víz alatt! A világ egyik leg ritkább medúza faját, ( édesvízi medúza ) kapitális halakat, rákokat, kagylókat vagy éppen az édesvízi élővilág egyéb érdekességeit! A szolgáltatásaink a szállóvendégeinknek teljesen ingyenesek!
( csónak használat , stég, napozóterasz, napozóágyak, trambulin, strand röplabdapálya, strand vizilabdapálya...stb. )

fizetési lehetőségek
kedvezmények
5 éves korig 100%  
5-12 éves korig 50%  
Csoport 10%   (10 fő)
Tartózkodás utáni kedvezmény    Hosszabb, (6-napot) meghaladó tartózkodás esetén a 7. -nap ingyenes. ( 6 =7 - éj )
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Kastélyhotel, Bortúra, Falusi turizmus, Vízpart
  • TELEPÜLÉS
    Gyékényes
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió **
  • CÍM
    8851 Gyékényes, Horgászfalu 2/C
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | 4 | |
Település ismertető
  • Gyékényes

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...